Over ons

Ik wil graag een offerte

Passie

in verduurzamen

Bij JOVERenergy zijn we gepassioneerd over wat we doen en streven we ernaar om jou de best mogelijke service te bieden. Ons team van deskundige professionals staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw energiebehoeften. We zijn er trots op dat je ons bedrijf kunt vertrouwen.

We geloven dat vertrouwen begint met open communicatie en eerlijkheid. We houden je graag op de hoogte van elke stap in het proces en zorgen voor transparante prijzen en voorwaarden.

Bij JOVERenergy geloven we ook dat plezier een belangrijk aspect is van ons werk. We vinden het leuk om samen te werken met onze klanten en hen te helpen bij het realiseren van hun duurzame energiedoelen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van de juiste energieoplossing voor jouw behoeften.

We doen wat we zeggen!

 • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies

  Wij maken graag een zonneplan op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen.

 • Wij maken graag een zonneplan op maat

  U betaalt na de installatie. Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering. 

 • Geen onvoorziene kosten achteraf

  U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

 • Uitsluitend betrouwbaar materiaal

  Wij merken met uitsluitend kwalitiatieve producten. Zowel met de panelen als de in de montage.

 • Perfecte installatie

  Wij werken alles in samenspraak met u tot in detail af. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

Vijfsterrenspecialist

Wat zeggen klanten?

Om te controleren dat we echt zeggen wat we doen zijn dit echte reviews van echte mensen die inmiddels hun zonnepanelen hebben liggen.

Meer reviews vind je hier. JOVERenergy is een vijfsterrenspecialist.

Een top bedrijf en levert prachtig werk. Komt afspraken na. Goed advies en een eerlijke prijs. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Raymond Steggink

Vakmanschap, betrouwbaar, kwaliteit. Johan Verdouw is een specialist die zich keihard inzet om het perfect in orde te maken voor je. Zijn projecten slagen zoals het is afgesproken.

Dhr. van Maanen

Netjes, precies , denkt mee, snelle reactie op vragen, prijs kwaliteit verhouding is goed , beleefd. We zijn erg blij met de service van JOVER, voor ons is het gewoon TOP !!!

Dhr. Castaneda
Scroll naar boven