Wat zeggen klanten over onS


SunPower

De meeste producenten van zonnepanelen lijken op elkaar en klinken hetzelfde, maar het verhaal van SunPower is uniek. Onze samenwerking met pioniers als NASA en Solar Impulse, een zonnevliegtuig, vormden de inspiratie voor onze nieuwe communicatiecampagne: Demand Better Solarâ„¢.

SunPower is al 30 jaar een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van zonne-oplossingen. Hun uiterst geavanceerde benadering van duurzaamheid staat bekend om zijn positieve impact op het milieu en onze gemeenschappen. Daarom heeft de Total Group voor SunPower als zonne-energiepartner gekozen, om de toekomst van de zonne-industrie vorm te geven.


Massief koper. Solide resultaten.

De Maxeon® zonnecel is fundamenteel anders. Met zijn koperen onderlaag levert deze zonnecel een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en stelt SunPower in staat om zonnepanelen te bouwen met de allerhoogste efficiëntie ter wereld. 
Over verhelderend gesproken.

Celstoringen, nagenoeg geëlimineerd

Conventionele zonnecellen verliezen na verloop van tijd vermogen als gevolg van corrosie en breuken. Het unieke ontwerp van SunPower-zonnecellen maakt echter korte metten met 86% van de redenen waarom conventionele cellen storingen vertonen. U kunt de komende tientallen jaren dus genieten van uitstekende prestaties en kostbesparingen.

Series van SunPower:

  • 425 Wp - SunPower Maxeon 5 AC
  • 395 WP - Sunpower SPR-MAX3
  • 375 Wp - Sunpower SPR-MAX3 - black