Zonnepanelen

Ik wil graag een offerte

Glas-glas zonnepanelen

De meeste panelen op de markt zijn zogenaamde glas-op-folie panelen, die echter enkele belangrijke nadelen meebrengen. Bij Joverenergy werken we daarom met glas-glas zonnepanelen die worden geproduceerd door Solarwatt in Duitsland. Als Premium Partner van deze leverancier, kunnen we u een rendements- en productgarantie geven van wel 30 jaar.

solarwatt

Duitse
kwaliteit

Solarwatt biedt productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van 87% na 30 jaar!

Duitse
kwaliteit

Onze glas-glas zonnepanelen zijn tot 10 jaar allrisk verzekerd, waarvan de eerste 5 jaar gratis. Daarnaast zijn ze 100% beschermd tegen prestatievermindering.

Maximale
levensduur

Onze Solarwatt Glas-glas zonnepanelen hebben een levensduur van meer dan 40 jaar.

zonnepaneel-glas-zwart-1

Hoge rendement
400+ Wp

De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor een 25% hogere opbrengst

Beste uit de test

De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt scoren ‘zeer goed’ in tests van de Consumentenbond en de Europese Unie. Dat is de allerhoogste beoordeling. Resistent tegen extreem weer, zoals stevige hagelbuien. 

Brandveiligheid

De brandveiligheid van onze glas-glas zonnepanelen is beter dan bij andere zonnepanelenn

Wil je meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je geholpen wilt worden met de belangrijke keus voor de juiste zonnepanelen, omvormer, thuisaccus' en/of laadsystemen Je wilt er toch jarenlang onverminderd plezier van hebben. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jou de perfect installatie adviseren.

glas-zonnepaneel

Glas-glas

Glas-glas panelen gaan langer mee en hebben minder vermogensverlies over tijd. De panelen blijven langer presteren en krijgen van fabrikanten betere garantievoorwaarden. Glas-glas panelen krijgen in de meeste gevallen een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar. Bij glas-folie is dit 80% na 25 jaar.
foil-zonnepaneel

Glas-folie

Wij verkopen geen Glas-folie zonnepanelen. Deze panelen zijn goedkoper in aanschaf. Wel twee keer zo goedkoop in vergelijking met glas-glas panelen. De terugverdientijd van glas-folie panelen is daarom korter. Kijk je naar de langere termijn, dan komen glas-glas panelen, qua duurzaamheid, blijvende maximale opbrengst en levensduur veel beter uit de bus.
 • Solarwatt vision AM 4.0 style

  Datasheet

 • Solarwatt Vision 60M style (black)

  Datasheet

 • Solarwatt panel vision H3.0 style

  Datasheet

 • Volledige dekking

  Download brochure

Veiligheid

Veiligheid bij installatie

Veilig en vrij werken doen wij met het valbeveiligingssysteem van RSS. Geen touwen waarover wij kunnen struikelen. Het lichtgewicht aluminium hekwerk kan aan de dakrand worden gehaakt en steunt met een staander tegen de gevel.

Het RSS-valbeveiligingssysteem veroorzaakt geen schade aan de gevel en steunt niet op de grond. Waar mogelijk plaatsen wij ook onze ladderlift van het merk Paus.

install-q-logo
Scroll naar boven