Thuisaccu's

Ik wil graag een offerte

Thuisaccu's

Om jouw PV-installatie compleet te maken bieden we bij JOVERenergy batterijen van BYD en SolarEdge. Met deze thuisbatterij kun de je de opgewekte zonne-energie opslaan en gebruiken in de avond en nacht. Dit vergroot de energie onafhankelijkheid en het eigen verbruik. Onze oplossingen voor energie opslag zijn geschikt voor commerciële en particuliere projecten

byd-logo-links

BYD thuisbatterij

Ontdek de voordelen van BYD Home accu's: betrouwbare energieopslag voor thuis. Flexibele opslag, energie-onafhankelijkheid en slim energiebeheer voor verbeterde efficiëntie en lagere kosten. BYD biedt geavanceerde, duurzame batterijtechnologieën voor huiseigenaren die streven naar betrouwbaarheid en efficiëntie.

solaredge-logo

SOLAR EDGE thuisbatterij

Ontdek de SolarEdge Home batterijen levert noodstroom wanneer nodig en maximaliseert zonne-energie-efficiëntie. Bewaar overtollige energie voor gebruik 's nachts, op bewolkte dagen en tijdens piekuren, waardoor de elektriciteitskosten worden verlaagd. Bij stroomstoring biedt de batterij noodstroom voor minimale onderbrekingen. Naadloze integratie met onze omvormers en hoge retour-efficiency tot 94,5%. Schaalbaar met meerdere batterijen voor grotere systeemcapaciteit.

Wil je meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je geholpen wilt worden met de belangrijke keus voor de juiste zonnepanelen, omvormer, thuisaccus' en/of laadsystemen Je wilt er toch jarenlang onverminderd plezier van hebben. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jou de perfect installatie adviseren.

Waarom voeren wij BYD en Solaredge?

SolarEdge en BYD maken beide gebruik van lithium-ion batterijtechnologie, zij het met verschillende varianten. Ze bieden accu-oplossingen die kunnen worden geïntegreerd met zonne-energiesystemen, waardoor zelfverbruik van opgewekte zonne-energie mogelijk is.

Beide merken hebben app en web monitoring- en controle-opties om je inzicht te geven in hun energieverbruik en systeemprestaties. Ze implementeren veiligheidsfuncties om een betrouwbare en veilige werking te garanderen. Hoewel er verschillen zijn in specifieke kenmerken en technologieën, delen SolarEdge en BYD het gemeenschappelijke doel om betrouwbare, efficiënte en duurzame energieopslagoplossingen te leveren voor zonne-energiesystemen.

We geven je graag advies welk systeem er bij jou het beste past.

byd-logo-links

Waarom BYD?

BYD (Build Your Dreams) is een wereldwijd bekend merk dat een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder accu's.
Ze maken gebruik van Lithium IJzer Fosfaat (LFP) batterijen, die bekend staan om hun veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid.
BYD accu's kunnen compatibel zijn met verschillende omvormermerken en kunnen worden geïntegreerd in bestaande zonne-energiesystemen.
Ze bieden oplossingen voor back-upvoorzieningen buiten het elektriciteitsnet en kunnen gebruikt worden voor toepassingen variërend van afgelegen locaties tot back-up voor gevoelige belastingen.
BYD accu's hebben robuuste chemie en universeel ontwerp dat kan werken in een breed scala aan temperaturen en gebieden over de hele wereld.
solaredge-logo

Waarom Solaredge?

SolarEdge is gespecialiseerd in zonne-energieoplossingen en hun accu's zijn ontworpen om naadloos te integreren met hun omvormers en monitoringssysteem.
Ze maken gebruik van een 400V-systeem, wat resulteert in hogere spanning en potentieel hogere energieopslagcapaciteit.
SolarEdge accu's bieden mogelijkheden voor draadloze communicatie met de omvormer, waardoor er minder bekabeling nodig is en het risico op installatiefouten wordt verminderd.
Ze hebben een plug-and-play installatie met automatische configuratie voor gebruiksgemak.
SolarEdge accu's zijn ontworpen voor optimalisatie van zelfverbruik van opgewekte zonne-energie en bieden volledig inzicht in de PV-, EV-, batterij- en Smart Energy-installatie via één app.

Wil je graag advies?

De keuze van het systeem hangt voor een groot deel af van de situatie waarin deze wordt geplaatst. Voor de juiste keuze helpen we je graag op weg.

Scroll naar boven