Zonnepanelen installeren

Ik wil graag een offerte

Zonnepanelen installeren

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een duurzame en kosteneffectieve manier om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Door te investeren in zonnepanelen, kunt u profiteren van tal van voordelen, zoals lagere energiekosten, een hogere woningwaarde en aantrekkelijke subsidies.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit door gebruik te maken van fotovoltaïsche cellen. Deze cellen vangen zonlicht op en zetten dit om in gelijkstroom (DC), die vervolgens wordt omgezet in wisselstroom (AC) door een omvormer. Dit is de stroom die u thuis kunt gebruiken.

Kosten en subsidies voor zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van het type paneel, de grootte van het systeem en de installatiekosten. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €4.000 en €8.000 voor een compleet systeem. Gelukkig zijn er diverse subsidies en financiële regelingen beschikbaar die de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijker maken. Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden voor subsidies en belastingvoordelen.

Wil je meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je geholpen wilt worden met de belangrijke keus voor de juiste zonnepanelen, omvormer, thuisaccus' en/of laadsystemen. Je wilt er toch jarenlang onverminderd plezier van hebben. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jou de perfect installatie adviseren.

Zonnepanelen vergelijken

Zonnepanelen vergelijken: waar moet u op letten?

Bij het vergelijken van zonnepanelen zijn er enkele belangrijke factoren om in overweging te nemen:

 • Prijs: Vergelijk offertes van verschillende aanbieders om de beste deal te vinden.
 • Kwaliteit: Let op de kwaliteit van de zonnepanelen en de garantie die wordt geboden.
 • Installatie: Zorg ervoor dat de installatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde installateur.
 • Rendement: Kies zonnepanelen met een hoog rendement voor maximale energieopbrengst.

Zonnepanelen kopen: stappenplan

 1. Onderzoek en informatie verzamelen: Leer meer over zonnepanelen en bepaal uw energiebehoeften.
 2. Offertes aanvragen: Vraag offertes aan bij meerdere aanbieders en vergelijk de prijzen en voorwaarden.
 3. Installatie: Laat de zonnepanelen installeren door een professionele en gecertificeerde installateur.
 4. Onderhoud: Zorg voor regelmatig onderhoud om de efficiëntie van uw zonnepanelen te waarborgen.

FAQ

Veelgestelde vragen over thuisaccu-installaties

 • Hoe lang gaan zonnepanelen mee? Zonnepanelen hebben een levensduur van ongeveer 25-30 jaar, afhankelijk van het type en de kwaliteit.

  Zijn er subsidies beschikbaar voor zonnepanelen? Ja, er zijn verschillende subsidies en financiële regelingen beschikbaar voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Informeer bij uw gemeente voor de meest actuele informatie.

  Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen? De besparing hangt af van uw energieverbruik en de grootte van het zonnepanelensysteem. Gemiddeld kunt u tot 70% besparen op uw energierekening.

  Energieoplossingen op maat in uw regio

Of u nu in Eibergen, Doetinchem, of Vorden woont, JOVERenergy levert thuisaccusystemen die specifiek zijn ontworpen voor de uitdagingen en kansen van Oost-Nederland. Verder zijn onze oplossingen niet alleen gericht op energiebesparing, maar ook op het versterken van de lokale gemeenschappen door duurzaam energiebeheer.

 

Wil je graag advies?

De keuze van het systeem hangt voor een groot deel af van de situatie waarin deze wordt geplaatst. Voor de juiste keuze helpen we je graag op weg.

Scroll naar boven