Omvormers

Ik wil graag een offerte

fronius-logo

Fronius en Solaredge

Beide merken staan bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je het maximale uit je zonne-energiesysteem kunt halen. Met de intuïtieve apps heb je altijd inzicht in de opbrengst en efficiëntie van je installatie, waardoor je je energieverbruik kunt optimaliseren en kosten kunt besparen.

Kies voor Fronius en SolarEdge omvormers en geniet van de voordelen van hoogwaardige technologie en gebruiksvriendelijke monitoring.

solaredge-logo

Wil je meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je geholpen wilt worden met de belangrijke keus voor de juiste zonnepanelen, omvormer, thuisaccus' en/of laadsystemen Je wilt er toch jarenlang onverminderd plezier van hebben. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we jou de perfect installatie adviseren.

fronius-logo
Fronius_PRIMO_GEN24_closed

Omvormer met noodstroom voor particulieren

De Fronius GEN24 Plus-omvormer is het hart van de PV-installatie. Huishoudens produceren hunn eigen energie op een flexibele, duurzame en goedkope manier. De hybride omvormer maakt het gebruik van een accu-opslageenheid mogelijk - en daarmee volledige energie-onafhankelijkheid voor stroom, verwarming, koeling en e-mobiliteit. Terwijl de Fronius GEN24 Plus met "PV Point" over een geïntegreerde basisnoodstroomvoorziening beschikt, biedt de Fronius GEN24 Plus* desgewenst ook een Full Backup-noodstroomvoorziening met behulp van een aangesloten accu-opslageenheid.
solaredge-logo
solaredge-omvormer

Omvormersysteem met optimizers

Waarom kiezen de meeste huiseigenaren voor een zonne-energiesysteem met SolarEdge? Het antwoord is simpel. SolarEdge-systemen leveren meer elektriciteit, en dat is waarvoor u een zonne-energiesysteem aanschaft. Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt. In combinatie met onze zeer efficiënte omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem. ‘s Werelds nummer 1 zonne-energiesysteem voor thuis
Scroll naar boven