Wat zeggen klanten over onS

ZONNESCHANS

zonneschans uitbouw
zonneschans platdak
zonneschans schuur
zonneschans garage

Benut optimaal het platte dak door gebruik van een zonneschans. Het voorkomt slagschaduw, meer opbrengst uit dezelfde ruimte en het ziet er zeer strak uit.

INDAK SYSTEEM

Indaksysteem op basis van damwandplaten en een AElex inlegsysteem.

Indaksysteem IRFTS
Easyroof

IRFTS is de specialist in Building Integrated (Indak) montagesystemen (BIPV). De Franse producent heeft het innovatieve Easy Roof systeem ontwikkeld. Easy Roof is een ideale oplossing voor zowel residentiële, commerciële als industriële daken. Het IRFTS EASY ROOF systeem is gebaseerd op kunststof elementen waarop de meest voorkomende PV panelen kunnen worden verwerkt. De kunststof elementen worden gemonteerd op panlatten.

Door de opbouw van het Easy Roof systeem zijn de twee functies waterkering en constructie van elkaar gescheiden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de constructie in goede conditie blijft, ongeacht de uitzetting van materialen onder invloed van temperatuurverschillen.

Een ander groot voordeel van het Easy Roof systeem is dat de modules individueel verwijderd en terug geplaatst kunnen worden, zonder dat dit invloed heeft op de rest van de matrix. Hierdoor is vervanging of het leveren van service zeer eenvoudig.

Bovenal worden de PV panelen naadloos in het dak gemonteerd, waardoor de zonnepanelen er zeer esthetisch verantwoord bij liggen.

Easy Roof Evolution voldoet aan de strenge Britse en Europese normen en wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Het materiaal is 100% recyclebaar dus milieuvriendelijk.

BOERDERIJEN

Foto Boerderij is van project in Diepenveen. Deze stal is voorzien van 210 zonnepanelen SolarWatt 60P 300Wp Mono - glas/glas en aangesloten op SolarEdge Omvormers met Optimizers. Agrarische bedrijven hebben doorgaans een grote behoefde aan stroom. Of het nu gaat om bv. melkvee-bedrijven, varkenshouderijen of tuinders, de stroomkosten zijn vaak een grote kostenpost. JOVERenergy begeleid deze bedrijven om deze kosten omlaag te brengen. Doordat bedrijven vaak een groot dakoppervlak hebben is de keuze voor zonnepanelen een interessante manier om te besparen op kosten. Het grote voordeel voor deze bedrijven is dat de totale kosten voor installatie laag zijn en daardoor de terugverdientijd aanzienlijk verkort wordt, tot wel binnen 5 jaar! Mochten er in het boekjaar nog investeringen gedaan moeten worden dan kan dit samen met diverse fiscale voordelen nog interessanter worden.