Diensten

Ik wil graag een offerte

Onze

Diensten

Topkwaliteit zonnepanelen

Bij glas-glas zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen is de voorkant van glas en de achterkant van kunststof. De dubbele glazen laag bij glas-glas zonnepanelen zorgt voor veel voordelen zoals een hogere opbrengst en betere kwaliteit en daardoor een maximale levensduur.

zonnepaneel
thuisaccu

Thuisaccu's. Ga voor maximale onafhankelijkheid

Met een thuisbatterij van Solarwattkun je een overschot aan zonne-energie opslaan om op een later moment zelf te gebruiken. De energie is dan beschikbaar wanneer jij dat nodig hebt. BYD is een vooraanstaand bedrijf dat thuisaccu's levert voor betrouwbare energieopslag. Met hun geavanceerde Lithium ijzer fosfaat (LFP) batterijen bieden ze duurzame oplossingen voor efficiënt energieverbruik en energie-onafhankelijkheid.

Laadsystemen

JOVERenergy is preferred dealer van Smappee EV-laadsystemen. Deze laadsystemen bieden een efficiënte oplaadmogelijkheid voor je auto, of je nu thuis bent, op het werk, of onderweg - en dat tot wel zes keer voordeliger. Maar dat is niet alles. Smappee monitort ook real-time je verbruik van elektriciteit, zonne-energie, water en gas. Zo gebruik je energie op de voordeligste én efficiëntste wijze. 

laadpaal
omvormer

Topkwaliteit omvormers

De eerste Fronius omvormer rolde in 1994 van de baan. Dat is op het moment van schrijven 25 jaar geleden. Een fabrikant welke dus al dik 25 jaar omvormers voor zonne-energie produceert is dan ook pionier en garandeert de beste kwaliteit. SolarEdge is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve omvormeroplossingen biedt, waarmee zonne-energie maximaal wordt benut voor optimale energieopbrengst.

Gasloos verwarmen met Infrarood panelen

Het home heating system van greeniuz is speciaal ontwikkeld als totaaloplossing voor het verwarmen van een gehele woning of enkele ruimtes in huis. Bestaande uit 5 geavanceerde warmtepanelen bieden wij voor elke situatie een passende oplossing. Binnen één dag verwarm jij gasloos met greeniuz. Zo geniet je direct van comfortabele warmte terwijl je aanzienlijk kosten bespaart. Ideaal toch?

infraroodpaneel
Scroll naar boven